Levering

Home > Levering

Levering

Forsendelsesmetoder
Vi sender vores produkter verden over, og alle pakker afsendes meget diskret. Produkterne ompakkes med ekstrem forsigtighed og forholdsregler, specielt for at minimere forsendelsesvolumen. Vores organisations navn eller noget andet, der ville betyde farmaceutiske indhold af pakken, bruges aldrig i vores forsendelser. Størrelsen af ​​vores pakker er aldrig større end hvad der ville medføre unødvendig mistank. Hvis ordren er for stor til at passe til en af ​​disse pakker, bliver ordren automatisk opdelt i to eller flere pakker (altid inkluderet i S & H-afgifterne). Forsendelser sker fra forskellige forsendelsessteder i forskellige europæiske lande.

Hvor lang tid er hele processen med bestilling og forsendelse?
Ordrebekræftelse med instruktioner om hvordan man foretager betaling, sendes til din e-mail-adresse, når du har indsendt din ordre. Når betalingen er modtaget, behandler og sender vi din ordre inden for 2 arbejdsdage. Forsendelsestidspunktet vil afhænge af forskellige faktorer som vores fragtmetode, postservice effektivitet, toldklarering, international transit osv. Derfor kan vi kun give dig en tilnærmelse baseret på vores statistik og tidligere erfaring.

Levering er normalt indenfor 2 hverdage efter afsendelse. Ordrer sendes inden for 24 timer efter betaling clearing eller modtagelse.

Hvordan sendes produkter?
Vi sikrer, at alle pakker sendes med maksimalt skøn. Da recept er indsendt, fjernes produkterne fra deres originale kasser og ompakkes med yderste omhu og forsigtighed, specielt for at minimere forsendelsesvolumen. Vores organisationsnavn er ikke angivet på en pakke, og forsendelser er lavet fra forskellige fragtsteder i Europa, der er etableret i forskellige lande for at sikre maksimalt skøn og størst sandsynlighed for succesfuld levering. Med told har vi 99% succes til USA, 100% succes til ethvert EU-land.

X