Levering

Home > Levering

Levering

Vi leverer ED piller online med hurtig og diskret forsendelse til Danmark til en fast pris på 205 kr uanset ordrestørrelse, uanset om du bor i en storby i Danmark eller i den mest landlige by i din region.

Vores kundeservice er meget opmærksom på hver enkelt kunde og sikrer, at alle dine ordrer bliver behandlet korrekt og sendt til den korrekte destination så hurtigt som muligt og så diskret som muligt.

 Pakning af din ordre

Vi erkender vigtigheden af fuldstændig fortrolighed og anonymitet, når du afgiver en ordre hos os. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at opretholde diskretion til enhver tid ved aldrig at videregive oplysninger til tredjepartstjenesteudbydere i forbindelse med den måde, hvorpå vi pakker og sender dine varer.

 • Vi sørger for, at alle pakker bliver sendt helt diskret. Vores firmanavn eller noget andet, der kunne tyde på indholdets medicinske karakter, er aldrig anført på vores fragtbreve eller på den ydre emballage. Forskellige emballagemetoder anvendes regelmæssigt for at sikre maksimal succes med forsendelsen!
 • Produkterne kan fjernes fra deres oprindelige emballage og pakkes om med stor forsigtighed og omhu, især for at minimere forsendelsesmængden.
 • Vi pakker varer ind i fotopapir med kulstof for at holde indholdet skjult for røntgenscannere. Vi kan skjule dine varer i legetøj, videokassetter, souvenirs og andre genstande på din anmodning.
 • Vores parceller er aldrig større end den størrelse, der ville give anledning til en uberettiget forespørgsel. Hvis din ordre er for stor til at passe i vores sædvanlige små postkuverter, deler vi den op i det nødvendige antal mindre separate kuverter. Uanset den samlede størrelse af din ordre eller antallet af individuelle mindre kuverter, som vi skal sende, er hver ordre angivet til en enkelt fast forsendelses- og håndteringspris på 205 kr.
 • Vi kan også genbruge originale papkasser, når vi pakker din ordre, fordi det øger chancerne for en vellykket forsendelse.

Forsendelsestid

Forsendelse til Danmark:

 • Vi tilbyder 7 til 10 dages forsendelse til alle større storbyer og 7 til 15 dages forsendelse til yderbyer i andre regioner.
 • Hvis forsinkelser skyldes ineffektivitet i postvæsenet, toldbehandling, internationale transitruter og andre faktorer, kan det tage op til 20 arbejdsdage for visse pakker at nå frem.

Verdensomspændende forsendelse:

 • I gennemsnit ankommer forsendelser til Europa, Canada og Asien inden for 5 til 12 arbejdsdage og til Sydafrika inden for 8 til 17 arbejdsdage.
 • Pakker sendes med forskellige anbefalede luftposttjenester afhængigt af destinationslandet.

Bemærk venligst:

 • Når du afgiver en ordre, beder vi dig venligst om at angive forsendelsesoplysningerne omhyggeligt, herunder postnummer, adresse, navn og andre oplysninger, der er nødvendige. Den mindste fejl eller unøjagtighed kan resultere i en betydelig forøgelse af forsendelsestiden eller et potentielt tab af ordren undervejs.
 • Forsendelsestiden afhænger af forskellige faktorer såsom forsendelsesmetoden, postvæsenets effektivitet, toldklarering, international transit osv., og derfor kan vi kun give dig en tilnærmelse baseret på vores statistikker og tidligere erfaringer.

 

Sporing af din ordre

Du får en sporingskode inden for 2 til 5 hverdage, efter at dit produkt er betalt og frigivet til forsendelse. Du kan derefter spore din pakke på ethvert tidspunkt under forsendelsesprocessen for at finde dens aktuelle placering.

Sporing af din ordre online:

 • Hvis din ordre endnu ikke er ankommet til Danmarks grænse, eller hvis du vil spore en international forsendelse til Canada, Europa, Asien eller Sydafrika, kan du bruge: AfterShip.com

Finde din sportskode:

 • Log ind på siden “Min konto” på vores websted, og gå derefter til afsnittet Ordrehistorik, hvor din sporingskode vil blive vist.
 • Alternativt vil du automatisk få tilsendt en e-mail med din sporingskode.

Problemer med at spore din ordre:

 • Min pakke flytter sig ikke.

Dette sker normalt, når varer tilbageholdes i tolden og afventer toldklarering. Det betyder ikke, at der er et problem. Men hvis din sporingskode ikke viser nogen fremskridt efter 10 dage, bedes du kontakte os, så undersøger vi sagen. Vi anbefaler også, at du kontakter dit lokale postkontor med sporingskoden for at få flere oplysninger om, hvor varen i øjeblikket befinder sig.

 • Hjemmesiden til sporing af forsendelse vender tilbage med en fejlmeddelelse, når jeg indtaster sporingskoden.

Sporing kan først foretages 2-3 dage efter, at dine varer har forladt vores lager, for når pakken sendes til et logistiklager, venter den på, at toldmyndighederne frigiver varerne til eksport. Hvis sporingskoden ikke vises i systemet efter 3 arbejdsdage, bedes du kontakte os, så undersøger vi dette.

Vi anbefaler, at vores danske kunder bruger AfterShip.com-webstedet, indtil deres pakke når Danmark. Derefter kan de bruge PostNords websted til at spore pakker til deres dør.

Problemer med at sende din ordre:

For nærmere oplysninger om, hvad der er omfattet af vores tilbagebetalingspolitik, og for instruktioner om, hvordan du kan anmode om tilbagebetaling af din ordre, henvises til vores side om returnering og tilbagebetaling.

Hvis din pakke ikke er kommet frem:

 • Hvis der er gået 30 dage, siden du har afgivet din ordre, skal du give os besked ved at sende en supportanmodning med dine ordreoplysninger, og vores team vil overveje at erstatte dine varer, når de har bekræftet, at du ikke har modtaget din ordre.
X