Returnerings – og tilbagebetalingspolitik

Home > Returnerings – og tilbagebetalingspolitik

Returnerings – og tilbagebetalingspolitik

De lægemidler, vi sælger, er generiske versioner af deres mærkevareprodukter. Vi garanterer, at de er kemisk identiske, og at de har samme terapeutiske virkning.

Kontroller venligst, at du bruger den korrekte dosis af produkterne, og at du følger brugsanvisningen, før du kontakter os. Husk, at fedtholdige fødevarer og alkohol indtaget før indtagelse af pillerne kan bremse virkningen.

Vores pengene tilbage-garanti

Hvis virkningen af vores medicin ikke lever op til dine forventninger, bedes du kontakte os for at give os besked. Vi vil give dig en returadresse, og når produktet er modtaget af vores returafdeling, vil vi påbegynde tilbagebetalingsprocessen.

Enhver ordre kan refunderes op til 90 dage efter, at den blev afgivet, hvis produktet ikke er blevet åbnet og stadig er forseglet. Vi giver dig en fuld refusion, når vi modtager pakken tilbage på et af vores lagre. Vi krediterer din konto med den samme betalingsmetode, som du brugte til at foretage købet.

Du vil få refunderet den fulde købspris for dit produkt minus eventuelle forsendelsesgebyrer inden for 3 hverdage efter, at du har returneret kassen til os (medmindre grunden til, at du returnerer ordren, naturligvis skyldes en fejl fra vores side).

Giv os venligst besked så hurtigt som muligt, hvis din ordre blev leveret, men nogle varer var beskadiget eller manglede. Send os et foto af alt det, du har modtaget, herunder emballageetiketterne, for at gøre dette. Dette vil hjælpe os med at fastslå, hvad der skete, og hvordan vi kan undgå lignende problemer i fremtiden. I de fleste tilfælde vil vi svare med resultaterne af vores undersøgelse inden for to arbejdsdage.

Som følge heraf kan vi muligvis kompensere dig i form af gratis genudsendelse af de manglende varer, en delvis tilbagebetaling, en kredit til et fremtidigt køb eller en rabatkupon.

Hvis der er gået mere end 90 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke acceptere returneringer.

Sådan returnerer du dine produkter:

  1. Brug venligst kontaktformularen på vores side Kontakt os til at fortælle os, at du gerne vil returnere din ordre eller en af de varer, der indgår i den.
  2. Vores team vil bekræfte din anmodning om returnering og sende dig en e-mail med den postadresse, som du kan sende dine produkter til.
  3. Dobbelttjek, at de varer, du returnerer, er godt beskyttede. Sørg for, at alt er pakket stramt og sikkert ind.
  4. Eventuelle brud, der opstår under returforsendelsen, er ikke vores ansvar.
  5. Angiv venligst, om du ønsker en refusion eller en ombytning til et andet produkt.
  6. Læg en kopi af den ordre, der fulgte med din oprindelige ordre, i pakken, og angiv, hvilke varer du returnerer.
  7. Brug en hvilken som helst post eller kurertjenesteudbyder, du foretrækker, til at få forsendelsen leveret til os. Vedlæg venligst en kopi af din oprindelige forsendelseskvittering, hvis du returnerer et produkt på grund af en defekt eller en fejl fra vores side, så vi også kan refundere dine forsendelsesomkostninger.
  8. En tilbagebetaling vil blive arrangeret inden for 3 arbejdsdage efter at produkterne er ankommet til vores lager.

Unikke tilfælde

Hvis du returnerer 12 eller flere af de samme varer, vil der blive opkrævet et lagergebyr på 15 % på grund af lagerstyringsomkostninger og begrænsninger i holdbarheden. Når du returnerer produkter fra en ordre, der oprindeligt var berettiget til gratis forsendelse, trækker vi 5,95 $/40,30 kr. fra din samlede tilbagebetaling.

X