Retur- og tilbagebetalingspolitik

Home > Retur- og tilbagebetalingspolitik

Retur- og tilbagebetalingspolitik

90 DAGES GARANTI GARANTI

Vi får det, du har bestilt noget, og det er ikke, hvad du troede.

Enhver bestilling kan refunderes, hvis produktet ikke åbnes og forbliver i en forseglet pakke inden for 90 dage efter ordreplacering. Vi udsteder fuld refusion af din betaling, efter at vi har modtaget pakken tilbage til et af vores varehuse. Vi refunderer dig via den samme betalingsmetode, som du har betalt. Du modtager hele købsprisen på dit produkt minus eventuelle forsendelsesgebyrer (medmindre det selvfølgelig var vores fejl) inden for 3 hverdage efter at pakken er leveret tilbage til os. Hvis 90 dage er gået siden dit køb, beklager vi, men vi kan ikke acceptere denne vare som retur.

HVORDAN GØR ET RETUR

Placer genstande du vender tilbage i robust emballage. Sørg for, at alle genstande er pakket tæt og sikkert. Vi er ikke ansvarlige for brud under forsendelse af returnerede varer.

Angiv om du ønsker en udveksling eller en refusion.

Lav en kopi af indkøbsordren, der var vedlagt din oprindelige ordre, fremhæv de varer, du vender tilbage, og læg kopien i feltet med produkterne.

Brug postadressen fra vores email, som vi vil give os ved modtagelse af din anmodning om refusion.

Tag pakken til dit foretrukne fragtsted for at få det leveret til os. (Hvis du returnerer et produkt på grund af en fejl eller en fejl, der er foretaget af os, skal du medtage en kopi af din fragt kvittering med din pakke, så vi kan refundere dine fragtomkostninger.)

Du modtager en e-mail, der bekræfter din returanmodning.

Refusion skal arrangeres indenfor 3 hverdage efter levering af produkter til vores lager.

Nogle særlige tilfælde

Hvis du vender tilbage 12 eller flere af de samme varer, vil der være et 15% restocking gebyr på grund af lagerstyring og de irriterende holdbarhedsgrænser.

Når du returnerer varer fra en ordre, der oprindeligt var kvalificeret til gratis forsendelse, trækkes $ 5,95 fra din samlede refusion, hvis den nye ordre værdi (mindre retur) er mindre end $ 49.

X