Ofte stillede spørgsmål

Home > Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Er du et legitimt firma?

Vi er en professionel postordre service licenseret til at sælge og distribuere farmaceutiske produkter. Vi er etableret i over 5 år og leverer originale anabolske steroider af høj kvalitet og bodybuilding-relaterede produkter, der er receptfri over internettet.

Hvad er kvaliteten af ​​dine produkter?

Alle vores produkter er 100% originale, der kommer direkte fra verdensberømte medicin distributører, og du føler det fra det første skud af injektion eller fra den første fane. De mærker vi beskæftiger os med er Alpha Pharma, BioScience GmbH, British Dispensary, British Dragon, GenSci, LA Pharma, Max Pro og mange andre.

Er det lovligt at købe disse produkter?

Da lovene er forskellige fra land til land, anbefaler vi dig at kontakte en kvalificeret advokat vedrørende regler og begrænsninger i dit land.

Har jeg brug for en ordre til at bestille?

En recept er IKKE nødvendig for at bestille vores produkter

Hvor lang tid er hele processen med bestilling og forsendelse?

Ordrebekræftelse med listen over købte produkter sendes til din kontakt email, når ordren er placeret.
Når betalingen er modtaget, behandler og sender vi din ordre inden for 2-5 arbejdsdage. Forsendelsestid afhænger af forskellige faktorer som vores fragtmetode, postservice effektivitet, toldklarering, international transit osv. Derfor kan vi kun give dig en tilnærmelse baseret på vores statistik og tidligere erfaring.

Normalt forsendelse til USA (hvor de fleste vores kunder kommer fra) tager fra 7 til 15 hverdage, når sporingskoden er leveret.

Hvad er det maksimale beløb, jeg kan bestille på en gang?

Vi har ingen begrænsninger for, hvor meget du kan bestille. Du bør dog konsultere en kvalificeret person angående den mængde, du vil bestille, da der kan være importregler for disse specifikke produkter i mængde.

Vi anbefaler vores første gangsklient til at foretage et testkøb, og når du ser at du er tilfreds med vores tjenester, vil vi være glade for at kunne tjene dig mere.

Vores betalingsmetoder

Vi er en af ​​de få online steroider, der accepterer betaling med større kreditkort.

Men vi foretrækker vores første gang kunder ikke at lægge ordrer for mere end 750 dollar ved hjælp af deres kreditkort. Første gang kunder med ordrer på mere end $ 750 rådes til at betale via bankoverførsel eller pengeoverførsel (som Moneygram) eller bitcoins. Disse betalingsmetoder kræver ingen verifikation, og kunder, der bruger dem, får 10% rabat på dyre ordrer, hver gang de betaler ikke via kreditkort.

Vores anden gang kunder får rabat på hver ny ordre og er velkomne til at betale via kreditkort for ethvert beløb.

Hvordan behandles min betaling?

Når du har indsendt din betaling via kreditkort, kan vi kræve at bekræfte din ordre. Derfor er det vigtigt for os at have dit gyldige telefonnummer. Hvis ordren ikke overgår vores bekræftelse, eller hvis vi ikke kan kontakte dig, bliver din kreditkortbetaling ikke accepteret, og vi vil tilbyde dig at betale via alternativ betalingsmetode beskrevet ovenfor.

Når din betaling er verificeret og bestå vores bekæmpelse af svigbekæmpelse, bliver dit kort opkrævet. Normalt godkendte betalinger behandles og ryddes inden for 1-2 arbejdsdage, og din ordre er bestået for forsendelse efter det.

Jeg lagde ordre, men mit kort er ikke opkrævet?

Dit kort debiteres ikke umiddelbart efter dit køb. Verifikationsprocessen tager fra 2 timer til 2 hverdage. Hvis dit kort ikke opkræves inden for 2 arbejdsdage efter dit køb, bedes du kontakte os, og vi undersøger dette.

Min leveringsadresse er forskellig fra faktureringsadresse.

Dette er ikke et problem, så længe navnene på kreditkort og på forsendelsesdestinationen er de samme. Men hvis vi er rådgivning via betalings gateway for at tjekke denne ordre, vær forberedt på, at vi vil få brug for yderligere verifikation.

Hvis faktureringsland er anderledes end forsendelsesland, skal vi betale via en anden betalingsmetode.

Kan jeg betale via bankoverførsel, og er der nogen fordele, hvis jeg vælger denne betalingsmetode?

Vi tilbyder 5% rabat på enhver ordre betalt via bankoverførsel. Plus dækker vi bankoverførselsgebyrer. For eksempel, hvis din ordre er for 400 dollar, og du er villig til at betale penge via bank, vil det samlede beløb du skal sende, være $ 400 – $ 20 (5% rabat) – $ 40 (bankoverførselsgebyr) = $ 340

Hvis din ordre alt er mere end 750 dollar, tilbyder vi 10% rabat sammen med enhver anden rabat, du får (retur kunde, promo kode eller særlige rabatter) plus vi kompenserer bankoverførselsgebyrer.

Europæiske kunder kan betale via Uberweisung (Tyskland) og IBAN-overførsel til vores EU-bankkonto. SEPA overførsler er gratis og du får 10% rabat på enhver ordre.

Betalinger via bank kræver ingen verifikation og behandles normalt og ryddes inden for 1-2 arbejdsdage. Så du får din ordre hurtigere.

Hvilke rabatter tilbyder du?

Vi har følgende liste over tilgængelige rabatter lige nu:

5% rabat på ordrer under $ 750, hvis betalingsmetode er bankoverførsel, pengeoverførsel eller bitcoins.
10% rabat på ordrer med i alt mere end 750 dollar, hvis betalingsmetode er bankoverførsel, pengeoverførsel eller bitcoins.
5% på enhver tilbagevendende kundeordre.
10% på en returbestilling med en værdi på mere end $ 750 (uanset hvilken betalingsmetode der vælges).

Derudover tilbyder vi forskellige former for sæsonudsalg og kampagner, som rabatter på vores steroidcykluser.

Hvordan sendes produkter?

Ved vellykket betaling er din ordre bestilt til forsendelse, og sporingskoden leveres inden for 2-5 hverdage.

Vi bruger EMS (USPS) sporbar forsendelse, der kræver underskrift ved ankomsten af ​​produktet. Alle pakker kan spores via disse websteder.

Hvordan sendes bulk / store mængder ordrer?

Hvis ordren er for stor nok til ikke at passe i den samme forsendelseskuvert som en mindre størrelse, garanterer vi, at ordren bliver opdelt i den nødvendige mængde pakker. Uanset hvor stor din ordre er, forsikrer vi dig om samme diskretionsniveau, og ompakning bruges som med en lille størrelse ordre. Plus, uanset om du bestiller størrelsen, betaler du kun forsendelsesgebyr én gang.

Hvor lang tid tager forsendelsesprocessen?

Anslået leveringstid er 5-17 arbejdsdage afhængigt af destination.
5-12 hverdage til USA, Canada, Europa og Asien
8-17 hverdage til Sydafrika

Er der mulighed for forsendelsesforsinkelse?

Forsendelsestid afhænger af forskellige faktorer som postservice effektivitet, toldklarering, international transit osv. Derfor giver vi dig en tilnærmelse baseret på vores statistik og tidligere erfaring.

Normalt kommer 80-85% af luftpostpakkerne med 10 dage, og 15-20% ankommer inden for 10-15 hverdage. Dette afspejler uoverensstemmelser med forskellige postrepræsentanter, og ikke tjenester fra os. Den største forsinkelse sker på grund af brugerdefineret godkendelse i det land, hvor produkterne sendes fra og brugerdefineret i destinationsland. Hvis du ser, at din sporingskode ikke bevæger sig i løbet af 5 dage, er dette hovedårsagen til, at dette sker.

Hver international forsendelse passerer normalt gennem det lokale og nationale postvæsen i oprindelseslandet, derefter eksporten samt forsendelsesoverførslen via udgangshavne, transit til bestemmelsesland med international postvæsen, indførsel i bestemmelsesland (toldklarering) og endelig det lokale og nationale postvæsen i bestemmelseslandet. Hvert efterfølgende trin har indflydelse på leveringstiden. Selvom hovedparten af ​​disse trin udføres med det samme i tide, er ineffektivitet eller midlertidig inaktivitet under et enkelt trin tilstrækkeligt til at forlænge leveringstiden over den sædvanlige og tildelte tidsramme

Sender du til P.O. Kasser?

Ja, vi sender til P.O. Kasser

Er en underskrift påkrævet for fragt og hvorfor?

Ja, vores fragtmetode kræver underskrift fra din side ved levering. Dette giver os mulighed for at bekæmpe enhver svigagtig tilbagebetaling, når kunden får sin ordre og hævder, at han aldrig har modtaget noget. Vi har 99% vellykket sats for at vinde sådanne kreditkort tvister, fordi vi leverer korrespondance med vores kunde, deres ordre detaljer, billede af vores pakke og bekræftelse fra postvæsenet, at varen leveres. Tværtimod har enhver svigagtig tvist skadet kreditrapporten for svagere og påvirker hans kredithistorie plus får ham til at betale fra $ 25 til $ 200 for ulovlig tvist.

Hvor sender du fra?

Fragt er arrangeret fra Indien, Singapore, Thailand, Den Europæiske Union. Vores organisationsnavn er ikke angivet på en pakke, og forsendelser er lavet fra forskellige forsendelsessteder for at sikre maksimalt skøn og højeste sandsynlighed for succesfuld levering.

Hvilke lande sender du til?

Vi leverer over hele verden.

Hvad hvis pakken beslaglægges af brugerdefineret?

Vi har 99,9% succes leveringsfrekvens til USA, Canada, Europa og Sydafrika. Selvom produkterne bliver beslaglagt (1% mulighed baseret på vores statistik gennem årene), tilbyder vi omfordeling eller kredit til nyt køb på vores hjemmeside. Vi vil bare have brug for dig til at sende os en officiel meddelelse fra postkontoret eller brugerdefineret, at pakken blev stoppet, og vi arrangerer ny levering inden for 3 arbejdsdage.

Fragtsted siger, at sporing ikke eksisterer.

Sporing kan ske efter 72 timer, fordi fra vores leveringscenterpakke går til logistiklager og afventer brugerdefineret. Hvis sporingskoden ikke vises i systemet efter 3 hverdage, bedes du kontakte os, så undersøger vi dette.

Vi anbefaler vores USA-kunder at bruge websted, indtil varen når USA. Derefter kan du bruge USPS site til at spore din pakke. Vi anbefaler dig at indtaste din e-mail på USPS websted for at få hver opdatering på leveringsstatus.

Min sporingskode bevæger mig ikke.

Normalt sker dette, når der holdes varer på brugerdefineret og venter brugerdeklaration. Dette betyder ikke noget problem. Men hvis din sporingskode ikke viser nogen fremskridt inden for 10 dage, bedes du kontakte os, og vi undersøger dette. Vi kan også råde dig til at kontakte dit lokale EMS-kontor (USPS) med sporingskoden for at få detaljeret information, hvor varen er lige nu.

Ordre ankom, men det er ikke komplet.

Kontakt os venligst, når du har et sådant problem. Vi skal bruge dig til at sende os et billede af, hvad du fik, herunder pakkeetiketter. Dette vil hjælpe os med at undersøge, hvordan dette skete for at forhindre sådanne problemer i fremtiden. Normalt kommer vi tilbage med resultatet af undersøgelsen inden for 2 arbejdsdage. Som følge heraf kan vi tilbyde dig redelivering af manglende varer, delvis refusion, kredit til dit nye køb og rabatkupon for at kompensere for dette problem.

Hvordan kan jeg kontakte dig?

Da vores tjenester er optimeret til at blive gennemført online og på verdensplan, er du mere end velkommen til at kontakte vores salgsafdeling via vores hjemmeside på side Kontakt os.

Normalt besvares e-mail-forespørgsler inden for 24 timer, men nogle gange kan det tage 2 hverdage for os at svare. E-mail-anmodninger sendt fredag ​​er undertiden besvaret mandag på grund af tidsforskel i arbejdstiden for vores supportteam og din placering.

X