Ofte stillede spørgsmål

Home > Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Vores virksomhed

Er du en lovlig virksomhed?

Vi er en velrenommeret online leverandør af kosttilskud til seksuel sundhed, som har tilladelse til at sælge og distribuere farmaceutiske lægemidler i Danmark.

Siden 2019 har vi solgt ægte og højkvalitets produkter til erektil dysfunktion og for tidlig sædafgang, som normalt kun kan købes i håndkøb på danske apoteker, uden at du skal fremvise bevis for en recept.

Sælger du autentiske produkter?

Vi bekymrer os om, at vores kunder får de bedste ED-produkter af højeste kvalitet, som de er ude efter i Danmark, og vi gør alt for at skaffe de bedste behandlinger mod erektil dysfunktion direkte fra verdens mest velrenommerede medicinalproducenter. Du behøver aldrig at bekymre dig om at bestille varer af tvivlsom kvalitet online, da alle vores seksuelle sundhedsprodukter kan verificeres som 100% legit direkte hos den originale producent.

Bestilling

Er det nødvendigt, at jeg har en recept for at købe i din butik?

Der er ingen juridiske krav for at bestille fra vores butik, og vi kræver ikke, at du skal fremvise en lægeordination, når du afgiver din bestilling.

Kan jeg købe disse produkter lovligt online?

Da lovgivningen kan være forskellig fra det land, hvorfra dine produkter importeres, anbefaler vi, at du rådfører dig med en importspecialist for at kontrollere, at din ordre er i overensstemmelse med Danmarks politikker og begrænsninger vedrørende importrestriktioner.

Hvordan afgiver jeg en ordre?

  • Du skal blot vælge de varer, du vil have, lægge dem i din indkøbskurv og tjekke ud.
  • Når du har afgivet din bestilling, modtager du en faktura på din e-mailadresse, og du kan vælge din betalingsmetode.
  • Læs venligst betalingsvejledningen omhyggeligt for at undgå unødige forsinkelser.
  • I de fleste tilfælde behandles betalinger inden for 2 til 3 hverdage.
  • Når din ordre er blevet gennemført og godkendt, sender vi den inden for 24 timer.

Er der en grænse for, hvor meget jeg kan bestille på én gang?

Du kan bestille et ubegrænset antal varer. Men da der kan være gældende importlovgivning for det specifikke produkt eller kemikalie i den pågældende mængde, bør du kontakte en importspecialist.

Vi anbefaler, at førstegangskunder gennemfører en prøvehandel; hvis du er tilfreds med vores tjenester, vil vi gerne betjene dig igen.

Er der en minimumsmængde, som jeg skal bestille?

Ja, for at bestille fra os skal den samlede værdi af varerne i din bestilling overstige $120/812kr.

Hvilke metoder bruges til at sende ordrer i store mængder/store mængder?

Hvis din ordre er for stor til at passe i den samme forsendelseskuvert som en mindre ordre, lover vi, at den vil blive opdelt i et passende antal separate forsendelser. Vi forsikrer dig, at uanset hvor stor din ordre er, vil der blive anvendt samme diskretion og pakning som ved en lille ordre. Desuden skal du uanset mængden af din ordre kun betale det faste forsendelses- og ekspeditionsgebyr på 205 kr én gang.

For yderligere oplysninger om de pakningsteknikker, vi bruger til at sende dine varer, kan du se vores side om levering.

Hvor sender I til?

Vi sender til Danmark og hele verden. Forsendelse til Danmark sker med anbefalet standard luftpost og tager i gennemsnit ca. 7 til 10 dage.

Se venligst vores side om levering for yderligere oplysninger.

Betaling

Hvilke betalingsmetoder accepterer du?

Vi værdsætter vores kunders privatliv og gør alt for at tilbyde så mange betalingsmuligheder som muligt.

KREDITKORTDe fleste større kreditkort, såsom Visa, MasterCard og American Express, accepteres til hurtig, sikker og enkel betaling med kreditkort.
DEBITKORTKunder, der er tilbageholdende med at videregive deres kreditkortoplysninger online, kan bruge Visa Electron, Maestro, Solo og andre større betalingskort.

Bemærk venligst, at når du bestiller hos os for første gang, anbefaler vi ikke, at kunderne bruger deres kredit- eller betalingskort til ordrer over 5079 kr. I stedet bør nye kunder bruge en af de betalingsmetoder, der er anført nedenfor. Desuden behøver kunder, der betaler med disse metoder, ikke at blive bekræftet; deres ordrer bliver behandlet hurtigere, og desuden får de 10 % rabat.

Når du er tilfreds og ønsker at bestille igen, kan du betale med kreditkort, uanset størrelsen af din ordre, og du får rabat på alle fremtidige ordrer.

BANK OVERFØRINGBankoverførsler kræver ingen verifikation og behandles og gennemføres normalt inden for 1-2 hverdage. Enhver ordre, der betales via bankoverførsel, får 5% rabat, plus at vi dækker gebyrerne for bankoverførsel
PENGEOVERFØRSELMoneyGram, Western Union og PayPal pengeoverførsler accepteres.
KRYPTOVALUTAVi accepterer Bitcoin (og andre større kryptovalutaer) som betaling, fordi det er populært blandt vores langsigtede kunder, som ønsker at holde deres betalinger skjult.

Hvordan kan jeg kontrollere, om min betaling er blevet gennemført? 

Du kan finde ud af, om din betaling stadig er ved at blive verificeret, om den er mislykkedes eller er blevet accepteret, ved at gå til OrderStatus.live og indtaste dit ordrenummer og din e-mailadresse.

Valideringen af kreditkort- og PayPal-betalinger kan tage mellem 2 timer og 2 dage. Vi behandler og gennemfører dog normalt betalinger inden for 1-2 dage.

Rabatter

Hvilke rabatter tilbyder du?

Ud over forskellige former for sæsonbestemte udsalg og kampagner tilbyder vi følgende regelmæssige rabatter for større ordrer og afhængigt af de betalingsmetoder, du vælger at bruge:

Hvis du betaler med en bankoverførsel, pengeoverførsel eller Bitcoin,

  • Bestillinger under 5080 kr. får 5 % rabat.
  • Ordrer over 5080 kr. får 10 % rabat oven i eventuelle andre rabatter, du måtte være berettiget til (tilbagevendende kunder, kampagnekoder eller særlige kampagner), ud over at vi refunderer eventuelle bankoverførselsgebyrer.

På enhver ordre fra en tilbagevendende kunde,

  • 5% rabat
  • 10% rabat på ordrer over 5080 kr (uanset betalingsmetode).

Returnering og tilbagebetaling

For nærmere oplysninger om, hvad der er omfattet af vores tilbagebetalingspolitik, og for instruktioner om, hvordan du kan anmode om tilbagebetaling af din ordre, henvises til vores side om returnering og tilbagebetaling

Kontakt os

Hvordan kan jeg kontakte dig

Da vores tjenester er optimeret til at blive udført online og i hele verden, er du mere end velkommen til at kontakte vores salgsafdeling via kontaktformularen på vores side Kontakt os.

Normalt besvares e-mailforespørgsler inden for 24 timer, men nogle gange kan det tage 2 hverdage, før vi svarer. E-mail-forespørgsler, der sendes om fredagen, bliver nogle gange besvaret om mandagen på grund af tidsforskellen i arbejdstider mellem vores supportteam og din placering.

X